fredag den 20. juli 2012

NU og for evigt

...Det her gjorde så afsindigt ondt, at jeg ikke tror, jeg nogensinde får nummer to. Fødende kvinder, go home.

Men nu sidder den dér - lige midt på armen, verdens bedste kærestegave.

Det sjove var, at tatovøren, der lavede den (jeg lyver ikke, når jeg siger, at det føltes som at få en sløv skalpel ført op og ned gennem håndleddet. Jeg har aldrig prøvet noget lignende), havde skrevet "to ænder" i sin kalender ud for min tid.

Det er ikke første gang, jeg pænt har måtte forklare, at der altså var tale om to gange bogstavet N.

Selvom Lebben I Mit Liv naturligvis plæderede for, at jeg fik et par badeænder tatoveret på højre arm ved samme lejlighed. Her treat.

Tak, men nej tak.

Tatoveringen ser ud præcis, som den altid har skullet se ud. Den ligner nemlig (to gange) det N, der har stået i mine skiftende vindueskarme de seneste otte år (og siden er blevet suppleret af mange yderligere. Jeg tror, jeg havde ni N'er, sidst jeg talte). Min navn begynder med N, og jeg har været lidt besat af N'er, siden jeg fandt mit første i en marskandiserbutik på Bryggen i 2005.

At de to N'er tilsammen danner ordet 'nu' gør ikke en meditationshøne som undertegnede mindre glad. Det er sådan lidt mit eget lille fesne take på "carpe diem". Jeg undskylder på forhånd.

Anyways. Jeg er så sindssygt glad for tatoveringen.

Tak til Lebben I Mit Liv for verdens bedste kærestegave.

(Men seriøst - jeg bliver satanedeme ikke afhængig af det stads, jeg var lige ved at kaste op, så ulækkert føltes det.)


10 kommentarer:

 1. Den er FLOT!! Tillykke med den! :D

  SvarSlet
 2. Hvor er du bare sej!!!! Og hvor ser det fedt ud. Jeg er totalt misundelig.

  SvarSlet
 3. Jeg ville ønske, jeg kunne sige "det kan anbefales", men jeg ville seriøst præcis lige så gerne hive en sløv skalpel rundt i håndleddet.

  SvarSlet
 4. Hvor er den FLOT. Da jeg fik min tatoo sagde tatovøren faktisk at kvinder generelt er sejere end mænd, når de bliver tatoveret. Jeg syntes ikke det var så slemt...men havde også forberedt mig på at det var ganske frygtelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   ...Så gjorde det nok bare ondt, fordi jeg er lebbe - og således ikke en rigtig kvinde. (Og så var der altså også bare alt for mange i min omgangskreds, der havde sagt, at "det mest bare kildede". Kildede - my ass!)

   Slet
 5. kan ik lade være at rynke lidt på smilebåndene ;)

  For...nu er smerte jo selvfølgelig individuelt...men jeg fik hellere tyve tatoveringer end at føde endnu et barn. Ahaaauv for sattan...

  Og tillykke med den...super sejt gået

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er meget glad for den, selvom min krop brugte det meste af i går på at forsøge at spytte tatoveringen ud. Ydrk.

   Slet
 6. Tillykke med den. Den er rigtigt flot.

  Er overrasket over din reaktion over smerten, men hey, sådan er vi alle så forskellige :) Jeg elsker den følelse og jeg kunne gøre det igen og igen (nå ja, har jeg jo også gjort). Glæder mig endda til jeg skal genfarves om 1½ uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha. Jeg synes, det var hæsligt. Men, indrømmet, her et par uger senere er jeg langt mere indstillet på, at den skal have selskab af flere...skægt som man glemmer smerte. Men hvis andet var tilfældet, har jeg også indtryk af, at etbarnspolitik ville være nemmere at håndhæve...

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!