torsdag den 19. juli 2012

Er du "lesbisk omkring det"?


Hæhæhæ. Jeg er jo, som I ved, ret tosset med den amerikanske homobrevkasse Savage Love. Forleden faldt jeg over et ret hjerteskærende indlæg om en lesbisk kørestolbruger, der fandt ud af, at hendes kæreste havde postet fotos af hende på online handicap-fetishsider.

Dan Savage, brevkasseredaktør og agony aunt opfordrede - selvfølgelig! - til, at den sårede lebbe skulle DTMFA - dump the motherfucking asshole. På sin plads.

Og Dan Savage er en sjov mand, for efter beskeden om at DTMFA fulgte følgende notabene:

"You have to dump the motherfucker like you mean it. You can't be lesbian about this." 

Det fik mig til at grine højt. Lebber er så megalesbiske omkring den slags. Jeg har ikke hidtil forladt et lesbisk forhold uden i hvert fald fem tilløb.


Dan Savage fortsætter:

"No "taking a break," no "putting things on hold," no "scheduling an appointment" with your couples counselor. You're dumping her. The end."

Hvor er det fedt, at det er nødvendigt med den slags tydelige forklaringer af, hvad et brud indebærer, når man snakker med (og om) lebber.

I kan læse hele brevkasseindlægget lige her.

Hvad er dine lesbiske breakup-erfaringer - har du nogensinde været lige vel lesbian about it?


5 kommentarer:

 1. Gud, det har jeg aldrig tænkt over før. Men fuck, hvor har jeg været lesbian about it i alle mine break ups. Jeg har fx lige haft et/er midt i et, hvor vi krampagtigt holder fast - selvom min ex har fundet en ny - ved at have lavet en aftale om, at det kan godt være det ikke fungerer lige nu, men vi skal da mødes om et halvt år og blive gift. Gud, hvor er det lesbisk af mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Det fik mig til at grine højt. For fanden, hvor jeg kender det! Jeg er også ret sikker på, at samtlige mine brud er blevet flankeret af en "men vi kan jo se på det et år, det går bare ikke lige nu"...

   Slet
 2. OMG... hvor er det vildt. Simpelt svar: ja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vis mig den lebbe, der ikke er lesbian about it, og jeg skal vise dig en...ikkelebbe.

   Slet
  2. Ja, jeg er så godt nok ikke lebbe men bi, but... still... so lesbian about it.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!