mandag den 3. august 2015

Når der er reklamer for dobbeltdildoer i det offentlige rum (ja, når!).

Nå JO!

Altså. Der er selvfølgelig tusind grunde til, at Berlin er fantastisk. Og afsindigt billige C-vitamin-brusetabletter er bare en enkelt.

En anden er, når man en tidlig uskyldig onsdag aften på vej mod Freischwimmer, går forbi tre-fire af de her helt alment kendte reklameskilte, som altid er alle steder.

Således også i Berlin:


Og man noterer sig en ølreklame, en hemmelig reklame bag et træ, en reklame for noget slotshotel i Postdam

... Og så naturligvis en reklame for en dobbeltdildo, særligt velegnet til multiple orgasmer. Hallo. Amorelie (slogan: "Für noch mehr spaß am Liebesleben" ... hvabehager).

I øvrigt skulle I lægge vejen forbi Freischwimmer, hvis I nogensinde er på berlinerkanter.

Freischwimmer er måske den fineste restauration, jeg kan komme i tanker om (ikke på hvid-dug-måden, mere på den der perfekt skramlede berliner-måde med virkelig god mad og stærke drinks oven i hatten). Og ret hip oveni, skulle jeg mene.

Restauranten har desuden udsigt til Club Der Visionaere, som blev selskabets endestation (og endeligt?) den aften. Det er en af den slags berlinerklubber, hvor der ikke rigtigt annonceres med nogen form for lukketid eller sidste udskænkning. Og hvor der altid står en gigantisk dansende flok, som helt tydeligt ikke lige har fået sovet hverken denne eller forrige nat. Og tilsyneladende har taget netop de midler i brug for at opretholde såvel feststemning som krop, som man kunne forestille sig.

Så hvis man er til den slags ...


4 kommentarer:

  1. En mindre rettelse: legetøjet afbildedt på skiltet ligner umsikendeligt en We-Vibe. Den er godt nok designet til (penis-in-vagina) partnered play, men ikke helt en dobbeltdildo. Og i øvrigt, efter egen mening, ret kedeligt og ineffektivt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Gud, hvor skuffende. Jeg så bare noget, der lignede noget, jeg havde ... set før. Host-host.

      Slet
    2. Ej. Måske er jeg simpelthen blevet FOR (som om) lesbisk med årene. Men jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan den kan bruge i heteroseksuelt partnerleg. Seriøst. Slet ikke.

      Slet
    3. Den er designet til at blive båret af en person med vagina; den ene del placeres i skeden, og skal stimulere g-punktet, og den anden del hviler imellem kønslæberne, og skal stimulere klitoris. Insert penis, og vibrationerne forplanter sig til alle, hurra!
      Except... den er ret svær at styre under akten (kontrol-knappen er ikke til at finde, og desuden umulig at trykke på med glidecremesogkropsvæskesnaskede hænder!), og har en tendens til at forflytte sig og føles mere akavet end rart. Har også testet med at strap-on-bærer har haft we-vibe på; det var genialt i teorien, og virkelig ubehageligt i praksis. (noget med blå mærker og overstimulation af klitoris...)
      Er nok ikke helt færdig med at teste, om der ikke er noget spas man som queerperson kan få ud af en we-vibe, men indtil videre er resultaterne nedslående.

      #oplysningtillebbefolket #yourewelcome

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!