torsdag den 2. oktober 2014

Er du lebbe og gift? Eller kender du en, der er?

Jeg har fået en mail, der lyder sådan her:

"Danmarks Statistik har netop offentliggjort en rapport, der viser, at der er sket en stigning i antallet af enten registrerede partnerskaber eller ægteskaber blandt kvinder.

I den forbindelse er min radiomakker, Frederik, og jeg i gang med et radioindslag, hvor vi søger et lesbisk par, der har indgået et registrerede partnerskab eller er blevet gift.

Grunden til, at jeg skriver til dig, er for at høre, om du har kendskab til et lesbisk par, der enten er i et registrerede partnerskab eller i et ægteskab?

Vi vil gerne snakke med dem, om hvordan de mødte hinanden, de udfordringer, man måske møder på vejen som lesbisk par, eller om deres eventuelle bryllup.

Det skal kun bruges til en skoleopgave."


Jeg er ikke registreret sammen med LL nogen som helst steder på nær på postkassen. Og jeg tvivler endda lidt på, at det nogensinde kommer til at ske (selvom jeg ville sige YES i et heartbeat, hvis du læser med, LL!). For jeg tror lidt, vi begge har en ret irriterende romantisk ide om, at det er den anden, der skal fri. Men altså.

Jeg har heller aldrig været til lebbebryllup (sad smiley). 

Så jeg ved ikke en skid. Men måske er der nogen af jer, der kan hjælpe? 

Hvis du er lebbe og erklæret for rette ægtefolk at være, kan du smide en mail til Josephine, der læser journalistik og skal bruge DIG. Du kan gøre det på jofog13(at)student.sdu.dk



5 kommentarer:

  1. Den gifte frue her forsøgte at sende en mail til ovenstående, men den virkede ikke. Er det rigtigt, at mailadressen er jofog13@student.sdu.dkt?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov - det ligner, at du har sneget et "t" ind i endelsen, som ikke skal være der ... måske hjælper det?

      Slet
  2. Svar
    1. Hmm. Altså uden "t"et i enden af den adresse den anden kommentator angav burde det altså fungere...?

      Slet
    2. Det var den adresse uden t jeg brugte. De må ikke have været særligt interesserede alligevel. Ret sjusket ikke at svare, synes jeg. Journalisspirer er vist ikke hvad de har været.
      Såkaldt lesbisk fornærmet!

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!