tirsdag den 17. december 2013

Jinxet igen og lidt om et nyt dansk femimagasin

Jeg er blevet syg. Og det er min egen skyld. Fordi jeg de seneste par måneder, mens venner, kolleger og familie faldt som bacilleinficerede influenzafluer, var kæk og alt, alt for tydelig i mit jeg-er-stærk-jeg-går-fri-praleri.

Jinx you very much.

Men kan I ikke lige, indtil jeg atter er i stand til andet end at sove og se South Park, støtte det her fine feministiske magasinprojekt med en krone eller ti (eller 100).

Det hedder FRIKTION, og jeg er personligt ret spændt på at se, hvordan et ender med at se ud. De er glade for selv den mindste støtte. Og har nu fire dage til at nå målet: 16.000 kr. (de er i øvrigt godt på vej og har rundet 10.000 kr.).

Og god bedring til mig.


5 kommentarer:

  1. Sender de bedste ønsker om god og hurtig bedring. Det var sgu da også pisseirriterende sådan at blive syg!

    Er du færdig med Orange is the New Black? Den var okay at have ved hånden, da jeg lå på ryggen hele dagen i går, og der var ved at gå rigor mortis i mig af kedsomhed.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er færdig med OITNB for så vidt, at jeg sidder på nåle og venter med spænding på, at 2. sæson går i gang til januar. Det lød forkert at skrive "ja, jeg er helt færdig med OINTB". For det bliver man vel aldrig sådan rigtigt.

      Slet
    2. Oh shit! Jeg har også flere serier, hvor Netflix har sat mig på hold. Det er kraftedemepissefuckingirriterende sådan at måtte vente. Men kan så glæde mig over, at jeg har flere afsnit tilbage af OITNB, før jeg løber tør, hehe.

      Slet
  2. God bedring til dig.

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!