torsdag den 1. august 2013

Lebben som - praktisk talt professionel - skateboarder

Okay. Jeg dater jo en kvinde, som jeg ærligt talt er ret forblændet af.

I går hentede hun mig fra work. Hun havde lige mødtes med en kammerat, der er skateboarder - vist med et par mesterskabstitler under bæltet - og som havde et board, hun kunne købe billigt.

Hun har selv skatet tidligere og drømmer om at komme i gang igen. Og nu er der jo faktisk ikke noget mere sexet end en kvindelig skateboarder, så jeg er sygt pro ideen.

Og der sad vi så på Sønder Boulevard. Hun forsøgte at lokke mig til at prøve, men jeg turde seriøst ikke sætte begge fødder op på den rullende satan. Det virkede meget farligt sådan at lægge skæbnen i hendes, bevares, stærke arme, som hun lovede ville gribe mig.

I stedet så jeg til, mens hun og to præpubertære knægte på løbehjul (undskyld, scootere, det hedder et løbehjul åbenbart nu, hilsen Lebben, 70 år) legede løs. Jeg turde bare ikke.

...Lige indtil jeg godt turde alligevel. Og faktisk ikke var til at hive ned igen. Det handlede nok lidt om, at jeg lige nåede hjem og fik skiftet fra ballerinaer til Converse. Og fandt ud af, hvor pisseskægt, det er. Og relativt ufarligt. Det er jo ligesom at lege!

Vi brugte et par timer på en parkeringsplads, og det endte faktisk med, at jeg næsten ikke var bange længere. Og kunne dreje, mens jeg stod på skateboardet. Lidt.

Og ja, ja - jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg nok bør passe lidt på med alt det der impuls-hobbyisme. - Men jeg kigger nu alligevel lige lidt efter et godt brugt begynderboard og fantaserer om at tage hende den lækre med til Barcelona og skateboarde foran MACBA-museet. Der har jeg hidtil kun siddet og drukket de billige øl, som den østeuropæiske mafia sælger, mens jeg kiggede på de seje typer, der turde stå på skateboard.

Ej, jeg gad SÅ godt være sådan en, der skatede.

6 kommentarer:

 1. Et Penny- eller et Globeboard er geniale. De er dog ikke så meget til tricks, men til at køre på. Og så er de smååååkke. ..Og nemme at styre.
  Når jeg cruizer på mit inde i byen, falder der også altid bemærkninger af, fra dem (og det er mange) som, ligesom jeg, synes at jeg har et fedt board.

  http://www.runforcover.dk/varekatalog?brand=penny_skateboards&category=&size_exact=&sortby=&gclid=CPSAvouy3LgCFQTMtAoddGgANQ

  SvarSlet
  Svar
  1. Jøsses. Stavede jeg lige 'cruiser' med z??? Æv.

   Slet
  2. Ha! Og dobbelt-ha!

   Jeg tjekker det ud. Men er lidt loren ved at købe dyre rekvisitter i intro-hobbyintegreringsfasen.

   Kender efterhånden mig selv og den:

   1. bas
   2. smykketang
   3. vandrestøvle

   ...jeg i dyre domme indkøbte, før jeg havde testet om interessen kunne bære ud over nyt-og-spændende-fasen.

   Men jeg har vitterligt ikke tænkt på ret meget andet end at stå på skateboard i dag! Det er så sjovt!

   + Tak for anbefaling, men jeg tror, de bliver lidt for longboard-agtige for mig - er mere til oldskool med asfalt (host-host) på toppen. Er dog pjattet med farverne. Apropos Barbie.

   Slet
 2. For syv sytten, undskyld jeg spammer, men se lige det her. Jeg er solgt! Polkaprikker. Åh.

  http://www.urbanstreets.dk/brands/penny-australia/penny-complete-22-polka.html?SID=tcn58orbgqamvc7pefu5s9eec0

  SvarSlet
 3. Der har jeg hidtil kun siddet og drukket de billige øl, som den ... billigelongboards.blogspot.de

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!