tirsdag den 16. april 2013

Lesbisk overlap. Jeg kan ikke li' det.

Jeg har helt sikkert en ret naiv ide om, at dem, der læser med her, udelukkende er enten mine allernærmeste venner eller totalt fremmede damer, der bor i fx Aalborg og er yngre end 20 og har frisørrødt hår der er asymmetrisk fortil og sådan noget. Ufarligt.

Men med 1.000 daglige besøg (sgu!) måtte der jo også på et tidspunkt snige sig nogle i de berømte mellemkategorier, 1:"Jeg-kender-hende-ikke-men-jeg-ved-hvem-hun-er"og 2: "Altså-vi-er-ikke-venner-men-jeg-har-mødt-hende-nogle-gange-gennem-fælles-bekendte" forbi.

Vi er jo for fanden lebber.

Men når den sidstnævnte kategori så pludselig lapper over med semifremmede unavngivne lebber, jeg nævner på bloggen,  bliver det sjovt/flovt/dumt.

Som fx da jeg fik at vide, at hende, der for to år siden modtog min hebraiske second hand-sms, pludselig henne på Facen linkede til bloggen og sit (MIT!) indlæg. Hun skulle nu hellere ærgre sig over, at hun gik glip af løjerne dengang.

(Skal mine fejltagelser forfølge mig for evigt?! Ja. Når du blogger om dem, din klovn.)

Jeg befippes. Og vil generelt hellere befamles end befippes, hvis det absolut skal være. Nu håber jeg bare, at svømmehalslebben aldrig kigger forbi.

Og for øvrigt: Det der, jeg skrev om porno dengang, handlede ikke om mig. Det er bare en, jeg kender.18 kommentarer:

 1. Hvad gør en kvinde ikke for 5 minutter i spotlyset?
  Din faste lebbe-læser, som ikke er fra Aalborg, og er 20 år ældre end dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha. "Nordjyden" var helt sikkert i mit sind blevet til en 20-årig der gik på frisørskolen i Aalborg. Fordomme, pffsst!

   Slet
 2. Jeg er overhovedet ikke lebbe, men jeg læser lystigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok få dig overbevist om at komme over til the Dark Side.

   Slet
 3. Gi den gas siger en trofast og jævnaldrende lebbelæser fra KBH. Vi har HELT SIKKERT mødt hinanden en dag i byen... uden at vide det..... uuuuuuhhhhh! Alt det vi ved om dig du ikke ved om os :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du fodrer min paranoia lige nu. Ved du godt det? FODRER.

   Slet
 4. Jeg er 40 med langt lyst hår, lykkelig gift og vistnok ikke lebbe, bor i udlandet og jeg har helt sikkert aldrig mødt dig:)

  SvarSlet
 5. Jeg har engang drømt, at jeg havde sex med dig på et dansegulv! Det er ikke løgn. Det var endda juledag. Altså at jeg drømte det. Jeg huser det tydeligt, fordi jeg meget sjældent har livagtige sexdrømme. Selvom jeg ikke ved, hvordan du ser ud, så vidste jeg i drømmen at det var dig, og overvejede, om jeg skulle afsløre min viden.

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHAHA. Det her er SÅ fedt. Største egoboost nogensinde.

   Jeg har kun haft sex på et dansegulv én gang. Eller altså. To gange. Men på samme dansegulv og samme aften. Omend med to forskellige. Men det er en anden historie.

   Jeg er MEGET glad for, at du delte.

   Slet
 6. Vil blot give dig en smule sjælefred.

  Med mig kommer du nok ikke til at overlappe. Vi tilhører vist to ret forskellige underarter. For one thing: Jeg har ingen lebbehund. Bryder mig faktisk virkelig lidt om de - af nogle mennesker temmelig opreklamerede - kræ, der ofte mener sig berettiget til at bolle mit ben, begrave snuden på steder, hvor ellers kun jeg selv og min gudindeskønne kæreste må færdes, og lægge deres ildelugtende efterladenskaber der, hvor jeg skal træde. Og så er der også et par andre småting, der fortæller mig, at vi to hverken har krydset spor eller kommer til det i nogen overskuelig fremtid. Så tag den bare helt med ro on my account ;-)

  Men jeg besøger somme tider din blog, selv om jeg ikke er fra Aalborg og ej heller teenager eller rødhåret (vil snarere kalde mig selv "trendy-håret"). For det er virkelig skønt at støde på en blogger, der både har kant og styr på syntaksen, kommateringen og ... humoren! You funny, me like.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, lad mig bare sige, at min frisør mener, jeg er ved at blive lidt "lys", som hun med såkaldt diplomati udtrykker det ;-) But not to worry: "Der kommer masser af unge piger herind og får lavet grå striber for tiden". Af hjertet tak til Gun-britt! Så er man trendy lidt endnu :-D

   Slet
  2. Åh! Gråning. Jeg venter så småt også bare på, det begynder at ske her...

   Slet
  3. De første enkelteksemplarer bortplukker man. Neurotisk naturligvis. Derpå gennemløbes farvningsfasen, indtil man modstræbende må give efter for udvoksninger, der spirer frem med en fart som en Epo-ladet Tour de France-rytter, og indtræde i erkendelsesfasen: Hvis man er den teenager, man opfører sig, som om man er, så er man nok også verdenshistoriens ældste af slagsen. Og det fuldkommen upåagtet, at man kalder sig studerende, har skabet fuldt af converse-sko og somme tider har hang til Somersby. Damn! Men god fornøjelse, når du når så langt ;-)

   Slet
 7. Jeg er vist ikke i den målgruppe du selv mener du har, men:
  Halvkvabset (men vistnok muskuløs under det trivelige lag af vellevned) mand på 37. Fra København. Akkurat så homofobisk, at jeg kan grine af bøsser med lidt for megen begejstring og lidt for løse håndled, og de lidt for mandhaftige betonlebber, men alligevel lejlighedsvis gæst på både Vela og Masken, i selskab med mine højt værdsatte homoseksuelle kolleger. Familiefar med kedelige livsværdier som kone, børn, rækkehus, og Audi. Tager en gang imellem på fisketur medbringende lommelærke og masser af tid. Og så er jeg af overbevisning et troende menneske og dermed medlem af et religiøst samfund de fleste hader, ikke mindst de homoseksuelle.

  Så jeg er ikke helt som du beskrev. Alligevel læser jeg ofte med på din blog. Og jeg nyder det, for vi er alle sammensatte mennesker..

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er meget velkommen - jeg er tosset med, at I er forskellige derude bag skærmene (Jens Vejmand)!
   Men vil du ikke nok prøve (bare prøve) at lade være med at grine af mennesker, der rent faktisk tør bevæge, klæde og opføre sig, sådan som de har inderligt behov for? Det ville være sejt.
   For præcis som du siger: Vi er alle sammen (sammensatte) mennesker, og der er fiiint plads til forskelligheden :)

   Slet
  2. Der er forskel på HVORDAN man griner. Og helt ærligt: Du griner vel også lidt af Ole Henriksen, når alting bliver lidt FOR fab.. (?)
   Det er på dén måde jeg griner. Ikke på den nedladende måde, som når man hatecrimer.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!