tirsdag den 16. oktober 2012

Sødt nok

Hvis den her blog var en krop, ville den være en af de der amerikanske typer, der er blevet så tykke, at de skal løftes ud af et vindue med en kran. Helt tung og lad. Uden aktivitet eller nyt at berette.

...Men mine dage tager simpelthen bare hinanden for tiden. Og det bliver sværere og sværere at være hende-der-altid-går-i-sort, fordi alting støver i Håndværkertilbuddet. Der er støv på gulvene og væggene og de pæne, pæne sko jeg havde stillet frem i går aftes. Til gengæld så er væggen væk. Sgu. Vi mangler lige ti centimeter, så har vi sgu et køkkenalrum. Minus selve køkkendelen, dog. Det skal lige sættes op. Ved lejlighed.

Men livet er venligt og Lebben I Mit Liv var noget af det mest nuttede, da hun stavrede ind i seng i nat efter en "kaffe"aftale med bedstevennen. Vi er holdt op med at omtale det som kaffeaftaler uden først at klatte et par gigantiske gåseøjne rundt om først. For måske starter det nok med kaffe. Men det ender altid med øl. Men de er søde nok alligevel. Alt er sødt nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!