torsdag den 31. maj 2012

Karseklip, tjek. Vaterpas, tjek.

I går luftede jeg en hund. Bemærk, at det var 'en hund', ikke 'min hund'. Jeg kan ret godt lide hunde, og min egen var i Jylland. Der rejser han af og til over på forretninger. Det er lidt specielt de morgener, hvor han står med sin lillebitte attachémappe i entreen og siger på gensyn. Men man vænner sig til det.

Sidespor.

Jeg luftede i hvert fald i går min overbos noget aparte (sagde ejeren af den franske bulldog) langhårede hund. Nede Ved Kirken (som er den dovne hundeejers dårlig-samvittigheds-inducerende undskyldning for en rigtig gåtur).

Dernede sad der en lebbe. Ja. Det er selvfølgelig rent gætværk, denne her italesættelse af kvindens seksualitet, for hun var alene. Hun var altså ikke optaget af at knalde damer, da jeg mødte hende. Og hun havde heller ikke et badge på jakken, der forklarede, at hun var til piger.

"Slå dig løs," sagde hun

Min kæreste har været på familiebesøg i nogle dage. Som præcis er faldet sammen med, at bloggen pludseligt og temmelig uventet har fået et reelt liv. Og et anseligt antal læsere (i hvert fald sammenlignet med de to månedlige hits den havde i 2010-2011. Så flot).

Jeg fortalte for en tid tilbage min kæreste om bloggen. Kort. Læste måske op fra et enkelt indlæg. Men nu var det ligesom noget, jeg måtte bede hende tage stilling til, syntes jeg, fordi der pludselig var så mange fremmede, der havde gjort det (nej, ikke 'gjort det' - taget stilling, sgudda!).

Så i går aftes fik hun linket, læste sig igennem indlæggene, mens jeg helt på nåle ventede på dommen. Når man skriver om sit sexliv fra et fast parforhold er det jo på en eller anden måde ikke kun sig selv, man skriver om, fx. Eller. Selvfølgelig kan der være noget onani. Men, I ved. (Note til selv: Lav indlæg om onani).

Men hun var cool med det hele. Og det fik mit hjerte til at smelte.

"Slå dig løs," sagde hun.

(Kan I for øvrigt huske Strawberry Slaughterhouse? Et af de der bands, der red på bølgen efter Dizzy Mizz Lizzy og Kashmir og Inside The Whale. Jeg var helt tosset med den der "Cool, Calm and Collected". Det kom jeg lige til at tænke på. Fordi min kæreste er så cool, calm and collected.)

onsdag den 30. maj 2012

Så pop dog selv den baby, eller: Derfor er jeg lebbe

Babyer er søde nok.

Men jeg ved vitterligt ikke, om jeg vil have min egen. Selvom de er nuttede. Jeg ved i hvert fald slet ikke, om jeg gider føde den, endsige spilde (meget mere end) et års vigtig karrieremæssig anciennitet på den. Det er mere pension, mere netværk og flere ordentlige lønchecks, end jeg tror, jeg er villig til at undvære.

Jeg ved godt, jeg sandsynligvis træder en enkelt mor eller to over tæerne med mit valg af ordet 'spilde'. Men hele diskursen omkring moderskab giver mig bare altid så gevaldigt lyst til at vinkle mine holdninger lidt skarpere, end jeg måske egentlig helt kan stå inde for.

Og jeg ved altså heller ikke, om jeg vil eller ikke vil have børn. For de er søde nok, babyer. Og måske endda rarere at ae end hunde. Måske. Men hunde lugter bedre. Og er lettere at få passet. Tror jeg.

Se mine bryster

...Og mange andres. Eller nej. Mine er ikke uploadet endnu, men det står på min to do-liste sammen med "så få dig dog meldt ud af den åndssvage folkekirke".

Nå men. Det handler i hvert fald om dette websted, som jeg satte bogmærke ved for en uges tid tilbage:

NormalBreasts.com

Jeg fandt hjemmesiden, da jeg i arrigskab over Silikoneland (det er et sted, der findes. På Amager), googlede - you guessed it - "normal breasts". I samme øjeblik, som jeg foretog billedsøgningen, og billed efter billed af nuttede faste bryster bag trekantsbikinier uden skyggen af bøjler og vattering dukkede op på skærmen, gik det op for mig, at det nok snart var på tide at slette min søgeordshistorik.

tirsdag den 29. maj 2012

Lesbiske hunde?

Ha! En person har fundet Mit Såkaldt Lesbiske Liv ved at foretage googlesøgningen "lesbiske hunde".

Det sætter næsten lige så mange fantastiske forestillinger i gang som vedkommende, der har fundet min lille blog gennem søgningen "tænder på maskuline kvinder" (så er vi to).

Eller hvad med søgningen: "er min kone lesbisk?", der også har bragt en enkelt læser forbi. En søgning, i øvrigt, som jeg straks spekulerer på, hvorvidt er foretaget af heteroseksuel mand eller lesbisk kvinde.

Lesbian Bed Death

Det her sker, når man googler "Lesbian be...". Jeg har ikke snydt. Seriøst. Jeg nåede at skrive '...be', så foreslog Google selv resten.

Hvabehar.

Da jeg for mange år siden (pinligt mange, de relativt få indlæg på bloggen taget i betragtning, i hvert fald) startede nærværende blog, lovede jeg mig selv at skrive alt. Alt. Ingen forfængelig redigering, ingen undtagelser.

Jeg lovede mig selv ikke at tænke på, hvorvidt jeg udstillede mig selv. Fordi jeg bilder mig ind, at min ærlighed kan komme mig selv - og måske andre? - til gode. Og fordi alting bliver sjovere, når skriver uden i første omgang at censurere. Men opdager jeg slå- og stavefejl, så bliver de fanme rettet. Den slags duer ikke.

Åhja. Af samme årsag har jeg heller ikke synderligt stort behov for at fortælle, hvem jeg er. Ikke lige nu i hvert fald. Måske kan man gætte det, hvis man kender mig. Og det gør man jo, hvis man er lebbe. For alle lebber kender som bekendt alle lebber.

Men tilbage til Lesbian Bed Death - Lesbisk Sengedødssyndrom (den kendte sygdom fra tiden før sæbe og penicillin. Det, pest og de store brande tog livet af København den dér gang). Eller bare LSS, som jeg kalder det. Det er fanme en ting. Åh. Nu har jeg skrevet "fanme" to gange. Det må være nok. I et indlæg.

Kifak på en fredag

På fredag skal jeg på Kifak med en lesbisk veninde, der lige er blevet single. Men det er egentlig sagen uvedkommende. At hun lige er blevet single, forstås.

Jeg har været på Kifak før. Mange gange. Og hver gang glæder jeg mig betydeligt, inden jeg skal af sted. Og hver gang tager jeg derfra med nogenlunde samme bitre smag i munden: Noget med at være kød. Så måske er smagen mere umami.

lørdag den 26. maj 2012

Tre gode grunde...

...Eller i hvert fald én.

Jeg er feminist. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Det er ikke nogen hemmelighed. Jeg var også feminist, før jeg sprang ud, men det er bestemt ikke blevet et mindre karakteristisk træk ved mig efter. Da jeg lige begyndte at knalde med piger, var det især heteronormerne, der pissede mig af. Det gør de for så vidt stadigvæk, men mere om det i et andet indlæg en dag. Måske.

Lige for tiden er det en anden (men ikke komplet uafhængig) norm, der får mig til at se rødt:

onsdag den 23. maj 2012

Lad os snakke om det

Mit eneste rigtige heteroseksuelle forhold var udfordret. Af talrige årsager. Hvoraf den mest presserende måske nok var, at jeg er til piger. Tænker jeg.

Men en anden årsag til udfordringer var mit behov for at tale om tingene. Taaaale om tingene. For mig er kurrer på tråden først rigtigt rettet ud, når vi har talt om vores føøøølelser. Det gjorde vi meget i mit første lebbeforhold. Talte om følelser. I mit næste talte vi ikke så meget om (hendes) følelser. Og heller ikke i mit nuværende. Jojo - jeg KÆFTER OP om MINE følelser. Men hun er mindre meddelsom.

Jeg tror helt fejlagtigt og normativt, at jeg troede der var mere følelsessnak i lebberelationer.

Der tog jeg vel nok fejl.

tirsdag den 22. maj 2012

Lebbe avler lebbe

Okay. Jeg ved godt, at krage søger mage, og at der selvfølgelig er en pointe i at omgås nogle - især som single måske? - der gider gå i byen samme steder, som man selv gider gå i byen. Men er det ikke helt vildt, at alle lebber kender hinanden - om ikke andet, så af navn?

Hold kæft en kliché-smag

Jeg er tosset med maskuline kvinder. Det er helt vildt. Og jeg er selvfølgelig en lille smule vred på mig selv over at have så kliche-agtig smag i damer.

Men kort hår, brede skuldre, en smuk, muskuløs ryg og ditto arme får det seriøst til at knitre i hele min krop. Særligt når det toppes af med lige præcis den slags tøj, min kæreste går i. Lavtaljede & baggy bukser, sneakers, hættetrøjer og en hue. Og så ryger hun. Selv ryger jeg ikke, men jeg synes (shh!) faktisk, det er ekstremt sexet, at hun gør det.